Alt blir nytt i mai! BoD lanserer nye attraktive produkter og pakker

I mai lanserer BoD en ny nettside og nye pakker og tjenester. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt bokprosjekt.

06.05.2024 · jjonasson Generelt

Gi ut boken din akkurat slik du vil ha den og med akkurat den støtten du trenger – vi ønsker å stå ved din side og følge deg på veien mot å realisere bokideen din med våre nye pakker. I løpet av de siste månedene har vi gjennomført mange intervjuer og analysert tilbakemeldinger fra forfatterne våre, og nå kan vi endelig tilby deg enda bedre pakker og tjenester i fremtiden.

I denne bloggartikkelen ser vi nærmere på de nye pakkene og tjenestene våre, slik at du til slutt kan ta det valget som passer best til dine behov og ditt bokprosjekt.


Fra maj 2024 vil den nye produktverdenen tilby deg tjenester av høy kvalitet, veiledning og åpenhet når det gjelder gebyrer, kostnader og utgivelse av bøkene dine. Slik at du kan finne den beste løsningen og støtten for deg og ditt bokprosjekt.

Oversikt: Hva er nytt?

Før vi snakker om hvilket produkt som passer for deg og ditt bokprosjekt, la oss først ta en titt på hva som kommer til å endre seg fra 14. mai 2024:

De nye produktnavnene

Print, Publish, Publish Plus i stedet for Fun, Classic og Comfort: Alle som har kjent oss en stund, har “vokst opp” med de tre sistnevnte produktene. I fremtiden vil imidlertid ikke bare navnene endre seg, men også tjenestene som vi støtter deg med i bokprosjektet ditt på forskjellige måter.

Du lurer sikkert på hvilke nye tjenester som venter deg. Så la oss ta en titt på detaljene:

Den nye produktstrukturen fra mai 2024

Print 0 kr

Lag og trykk din egen bok

Med dette produktet kan du gi liv til historien eller ekspertisen din i en trykt bok og gi den som gave til familiemedlemmer, venner eller andre bokinteresserte. Boken din vil ikke bli publisert eller listet i bokhandelen. De eneste kostnadene du har her, er trykkekostnadene og fraktkostnadene per bok. Prisen varierer avhengig av hvor mange eksemplarer du ønsker å trykke. Jo flere, desto billigere. Og hvis du ønsker å utgi boken din i fremtiden, kan du når som helst oppgradere fra Print til Publish eller Publish Plus ved å bestille en ny utgave. 

Hvem passer Print for?

For alle som ønsker å få trykket en bok til privat bruk. Fotobøker, slektshistorier, kokebøker, jubileumsskrifter, gavebøker.

Publish 1 199 kr

Publiser boken din i trykt utgave og digitalt i butikk.

Drømmer du om at boken din skal være tilgjengelig i de fleste bokhandlere og nettbutikker – og at andre skal kunne lese historiene dine eller dra nytte av din ekspertise på et bestemt tema? Da er Publish det rette valget for deg. Boken din blir katalogisert og tilgjengelig for alle nettbokhandlere og bokhandlere. Og internasjonalt hvis du ønsker det. E-boken er inkludert og vises på alle relevante plattformer som Amazon Kindle Shop, Apple Books, Google Play og mange flere. Du kan velge om du vil publisere e-boken gratis, eller om boken din kun skal vises som en trykt bok.

Du kan finne ut hvordan du lager boken din i vår omfattende hjelpeseksjon. Der finner du også Word-maler for boken din. Som et tilvalg kan du også velge ett visningseksemplar med korrekturløkke (ny dataopplasting i myBoD). Dette alternativet koster 559 kr ekstra. Fordelen er at du ikke lenger trenger å gå gjennom BoD Print (tidligere BoD Fun) for å få en forhåndsvisning av boken din før den kommer i salg. Hvis du først bestiller et visningseksemplar via BoD Print og deretter ønsker å publisere boken din, må du legge til ISBN-nummeret i trykkdataene i etterkant og legge inn og laste opp alle dataene for BoD Publish på nytt.

Hvem passer Publish for?

For alle som ønsker å publisere sin trykte bok og den valgfrie e-boken raskt på egen hånd og lansere boken sin på markedet med bred rekkevidde.

Publish Plus 2 999 kr

Publiser boken din med tilleggstjenester

Ønsker du å inspirere så mange lesere som mulig med boken din? Få ting er så viktig som et profesjonelt omslag. Derfor gir Publish Plus deg en ekstra profesjonell tjeneste: Coverdesign Plus! Coverdesign Plus tilbyr unike sjangerspesifikke design som kun brukes til ditt bokprosjekt. Du kan velge det riktige omslaget til boken din fra et bredt utvalg av profesjonelt designede omslag, slik at boken din får et positivt førsteinntrykk i løpet av kort tid.

Du kan finne ut hvordan du lager boken din i vår omfattende hjelpeseksjon. Der finner du også Word-maler for boken din. Med BoD Publish Plus gir deg også gjerne råd om hvordan prosessene og verktøyene i BoD fungerer via vår kundservice.

Hvem passer Publish Plus for?

For alle som ønsker å publisere raskt og med profesjonell støtte til omslaget, og som ønsker et eksemplar på forhånd for kvalitetssikring.

Vi i BoD håper at du vil like de nye pakkene og tjenestene våre like godt som vi gjør!


Har du noen spørsmål?

Du finner kanskje allerede svarene i vår FAQ:

Jeg vil gjerne bruke produktet BoD Publish Plus med mitt eget bokomslag. Er det mulig?

Det spesielle med BoD Publish Plus er den medfølgende omslagsdesignen. Med BoD Publish Plus-produktet vårt får du en profesjonell tilleggstjeneste som fokuserer på utformingen av boken din! Coverdesign Plus tilbyr unike sjangerspesifikke design som kun brukes til ditt bokprosjekt. Hvis du allerede har et profesjonelt designet bokomslag, anbefaler vi derfor vårt produkt BoD Publish.

I produktet BoD Publish har jeg muligheten til å velge et prøveeksemplar for 559 kr ekstra. Hva er fordelen med dette, og hvorfor kan jeg ikke bare velge produktet  BoD Print?

Hvis du velger dette alternativet i Publish-produktet, vil du motta ISBN-nummeret direkte for trykkingen av boken din og for markedsføringsforberedelsene dine. Du trenger heller ikke å opprette prosjektet ditt fra bunnen av eller endre og laste opp dataene dine på nytt (kolofon i bokblokken, strekkode på omslaget). I tillegg trenger bokprosjektet ditt bare å kontrolleres én gang av oss, og du får raskere tilbakemelding på om boken din er godkjent for bokhandelen. Alternativt kan du selvfølgelig også bruke BoD Print først og deretter BoD Publish.

Med BoD Comfort pleide jeg å kunne sende dataene mine direkte til kontaktpersonen min. Er dette fortsatt mulig?

Hvis du har mindre problemer med opplasting eller oppretting av data, kan vi også hjelpe deg med BoD Publish Plus. Da har du allerede et profesjonelt omslag, og vi samarbeider med deg for å finne en løsning på andre utfordringer. Prosjektstøtte er dessverre ikke mulig uten bruk av myBoD.

Forfatter

Johanna Jonasson

Johanna er utdannet jurist og har jobbet i BoD siden våren 2021. Hun svarer gjerne på spørsmål om alt som har med BoD og selvpublisering å gjøre.

Leave a Reply

*Obligatorisk felt